Køb vakuumpakker eller vakuumposer for over 500 kr og få fri fragt til postbutik eller pakkeboks i DK.

+45 2444 5472

Bestil inden kl. 15

Afsendes samme hverdag

Lave priser

Og god service

Kurv0,00 kr
Søg

Product was successfully added to your shopping cart.

Om VAKUUMPAKKER.dk

Vi ønsker at du skal have en god oplevelse når du handler på Vakuumpakker.dk! Det er jo fantastisk at man ikke skal tage hensyn til åbningstider eller lange køer når man handler på nettet. Man kan handle i ro og mag, dag og nat. Vi arbejder løbende på at gøre det nemt at handle på webshoppen – Det skal nemlig være nemt at find den rigtige vare, og det skal være nemt at betale og checke ud. Vi ønsker at du får den rette information om produkterne, for at kunne vælge efter dit behov.

Vores mål er:

  • Kvalitet for pengene
  • Konkurrencedygtige priser
  • Hurtig levering
  • God service
  • Kunderne skal have lyst til at handle hos os igen

Baggrunden for webshoppen

Vakuumpakker er ejet af Claus Malling Lesnou. I mit virke som kok og med over 25 års erfaring, har jeg selv gennem årene anvendt vakuumpakkere og Sous Vide professionelt, dog store industrielle maskiner, som langt fra appellerer til den normale husholdning, både på grund af pris, men også størrelse.

Som passioneret jæger opstod behovet for at kunne vakuumere mit eget kød hjemme. Markedet blev undersøgt for at finde en lille husholdnings vakuumpakker, men der var intet at finde herhjemme. Vareprøver blev hentet hjem fra Europa og Østen, og der blev testet vakuumpakkere til den helt store guldmedalje. Efter at have afprøvet en del forskellige maskintyper faldt vi for det Italienske kvalitetsmærke "Orved", der har stor erfaring med produktion af både store og små vakuumpakkere. Efterfølgende startede vi vores samarbejde med virksomheden, som leverer produkter af en kvaliltet som vi kan stå inde for.

Vakuumpakker.dk blev etableret i 2004 under navnet Østjysk vildt, og havde i starten ingen webshop, men solgte udelukkende vakuumpakkere via annoncering i ”fysiske” magasiner. Vi skulle lære danskerne at de havde et behov, de ikke vidste de havde. Senere er det gået stærkt og der er kommet flere udbydere på markedet. Det er blevet moderne at ”nørde” med maden og mange ved nu, hvad en vakuumpakker er, dens mange fordele og har desuden hørt om – eller smagt Sous Vide tilberedt mad.

Vores kunder

Vi sælger til alle, både private og virksomheder. Fra husmødre, jægere, lystfiskere, restauranter og gårdbutikker – til madnørder, gourmet entusiaster, hobbybryggerier og mange andre. Den primære anvendelse af vores produkter er naturligvis til fødevarer, men det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser når det omhandler vakuumpakkere. Vi har blandt andet kunder der vakuumerer elektronik, tøj, humle, brugsanvisninger og meget, meget andet.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at betjene dig!