Køb vakuumpakker eller vakuumposer for over 500 kr og få fri fragt til postbutik eller pakkeboks i DK.

+45 2444 5472

Bestil inden kl. 15

Afsendes samme hverdag

Lave priser

Og god service

Kurv0,00 kr
Søg

Product was successfully added to your shopping cart.

Sous Vide

Sous Vide betyder "uden luft" og er en tilberedningsmetode til dine madvarer, der sikrer et perfekt resultat hver gang – selv for den uøvede kok. Hos Vakuumpakker er vi vilde med Sous Vide og har et stort udvalg i vakuumposer som kan anvendes til Sous Vide. 

Med Sous Vide er temperaturen meget lavere end ved normal madlavning, som regel mellem 55°C og 60°C grader for kød - og lidt højere for grøntsager. Da vand koger ved under 100°C i vakuum, kan meget lave temperaturer bruges i forhold til traditionel madlavning – og derfor bevares de følsomme kompenenter som smag og farve også. 

Du tilbereder den vakuumerede råvare på en specifik, lav temperatur i flere timer og opnår derved at kødet og eventuelt egnede grøntsager er tilberedt jævnt og kogt korrekt. Råvaren kan derved tilberedes til perfektion, og du vil opleve at selv hårde kødudskæringer kan forvandles til en mør og saftig smagsoplevelse. Maden opnår en intens smag og farve og bevarer både saft, kraft, vitaminer og mineraler.

Det er SLOW FOOD når det er bedst. Søger du maskiner og vakuumposer til Sous Vide? Så se vores udvalg herunder eller læs mere om Sous Vide. på wikipedia.

Læs mere  

11 vare(r)

pr. side
Loading ...Load More ...

11 vare(r)

pr. side