Køb vakuumpakker eller vakuumposer for over 500 kr og få fri fragt til postbutik eller pakkeboks i DK.

+45 2444 5472

Bestil inden kl. 15

Afsendes samme hverdag

Lave priser

Og god service

Kurv0,00 kr
Søg

Product was successfully added to your shopping cart.

Tips og info

Når du skal vælge vakuumpakker -
Lad være med at købe en af dem med "snabel" / studs som stikkes ind i posen.
De kan ikke vakuumere hårdt nok og selve svejsetråden er meget tynd. Vores erfaring siger at de ikke er pengene værd selvom de er billige.

Hvad kan du også bruge en vakuumpakker til?

Ud over det oplagte:

  • Vakummering/emballering af råvarer, kan den også bruges til at marinere kød med. (kød og marinade i en pose - vakuumer lidt - forsejl - lad det hvile 20 min - kød er klar til brug)
  • Til kanoturen, kan du vakuumere tøj (fylder mindre og er tørt) tændstikker, medicin, kort ect.
  • Havjægeren kan vakummere sine patroner - så undgår de irring
  • Vakummering af rester (for meget til at smide ud - for lidt til "i morgen") i fyseren med det, til du har rester nok til ét måltid
  • Lav mad til flere dage. Vakummer potioner til en anden dag.
  • Vakummer din "gamle Ole" så den ikke forpester hele køleskabet
  • Blokfeta skæres i skriver og vakummeres
  • Vakuumer familiens sandwich når i skal på tur. (ikke for hårdt)

 

Hyldeblomstsaft - Når jeg laver hyldeblomstsaft, hælder jeg den afkølt blanding i en stor vakuumpose, som forsejles uden at vakuumere. Her ligger den så i køleskab i 3-4 dage. Når saften er færdig med at trække, sier jeg "det tykke" fra, så jeg kun har ren saft. Det hældes i poser, så mængde i en poser passer til den mængde saft som jeg bruger i min saftkande når det blandes op. 4dl hyldeblomstsaft - fyld på med vand (i en 2lt kande). I fryseren

Fars - tryk den vakuumerede fars flad inde i posen. Det sparer plads i fyseren og det tager max ½ time at tø op.