Køb vakuumpakker eller vakuumposer for over 500 kr og få fri fragt til postbutik eller pakkeboks i DK.

+45 2444 5472

Bestil inden kl. 15

Afsendes samme hverdag

Lave priser

Og god service

Kurv0,00 kr
Søg

Product was successfully added to your shopping cart.

Vakuumpakkere

Vakuumpakker - din nye bedste ven i køkkenet! Vil du sikre en optimal holdbarhed og smag i de madvarer du gemmer i fryseren, er en vakuumpakker din bedste ven i køkkenet.

Vakuumpakkere er igennem de sidste år blevet en efterspurgt køkkenmaskine hos de danske forbrugere, og vakuumpakkerer er især uundværlige når der skal tilberedes mad sous vide, eller hvis du ønsker at fryse og gemme dine madvarer på den bedst tænkelige måde. En vakkumpakker giver nemlig en lang række fordele.

Hvilken vakuumpakker skal jeg vælge?

Det kan være svært som førstegangskøber af en vakuumpakker at vælge hvilken type maskine er den bedste til dine behov, så her får du vores anbefaling til den korrekte vakuumpakker.

Vakuumpakker til den lille husholdning - du vil vakuumere lidt en gang imellem - så kan du klare dig med en lille vakuumpakker som Alice, Dinamika og Fresh Vakuumpakker. 

Vakuumpakker til den mellemstore husholdning - du vil vakuumere ind imellem, eller får større potioner af f.eks. kød, som skal pakkes på en gang -  så vil vi anbefale en af disse vakuumpakkere - Maxima 2, Axolute, Speed, Inox35, Inox40

Vakuumpakker til gårdbutik, lille erhverv - dagligt - Inox35, Inox40 eller Inox50 vakuumpakker

Vakuumpakker til erhverv - dagligt hvor det også skal gå lidt stærkt - Inox50 vakuumpakker og kammer vakuumpakkere

Hos Vakuumpakker.dk finder du et bredt udvalg af de bedste vakuumpakkere på markedet. En høj produktkvalitet er vigtigt når du vælger din næste vakuumpakker. Vakuumpakkerne skal nemlig kunne opnå og fastholde en meget præcis grad af vakuum.

Derudover anbefaler vi på det varmeste at du anskaffer dig en brugervenlig vakuumpakker der er til at betjene uden at skulle manualen igennem hver gang. Så får du det optimale ud af dine anstrengelser, og er sikret et godt resultat når du laver mad for din familie og dine gæster.

Vakuumpakker eller kammervakuumpakker?

Når du skal vælge din nye vakuumpakker, skal du først og fremmest tage stilling til hvad dine behov er. Skal du bruge en almindelig vakuumpakker eller en mere professionel kammervakuumpakker? Kammervakuumpakkere er normalt dyrere end traditionelle vakuumpakkere, men så er de til gengæld også driftsikre, langtidsholdbare og fremtidssikrede, så du er godt rustet til at kunne begive dig ud på nye køkkeneventyr.

Almindelige vakuumpakkere suger væsken ud af vakuumposen, men er dine behov til det, vil du kunne tilføje væske til dine grøntsager og dit kød med en kammervakuumpakker. Det åbner dermed op for en lang række anvendelsesmuligheder. En kammervakuumpakker tilbyder touchpanel og flere forskellige indstillinger til både svejsetid og vakuumstyrke.

Vakuumpakkere til ethvert budget

Vakuumpakkere fås i mange forskellige udgaver og naturligvis i forskellige prisklasser. Med en vakuumpakker kan du forlænge din mads holdbarhed og er helt uundværlig hvis du tilbereder mad efter sous vide metoden. Derved kan du let spare penge og undgå madspild. Alt efter hvad dit behov er, kan du købe vakuumpakkere i større eller mindre format. Enten traditionelle vakuumpakkere eller de større kammervakuumpakkere.

Vi ved stort set alt om vakuumpakkere og vakuumposer og vil give vores kunder den bedst tænkelige service. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål. God fornøjelse!

Du er altid velkommer til at ringe 24 44 54 72 eller mail hvis du har brug for mere vejledning omkring vakuumpakkere.

Læs mere  

1 vare(r)

pr. side
Loading ...Load More ...

1 vare(r)

pr. side